maanantai 2. helmikuuta 2015

Tammikuun tuotoksia

Vaikka aika tuntuukin olevan kortilla, niin olen saanut jotain ommeltua! Loppukuusta varsinkin spurttasin alkukuusta leikeltyjen kanssa.


Ihastuin Onni-paitabodyyn niin, että piti tehdä toinen samanmoinen sokerihiirestä. Tästäkin tuli tosi kiva ja se on ollut käytössä erityisesti mustien housujen kanssa. Bodyn kaavana on Bert (OB 1/12).


Sokerihiiret on tietysti Verson puodin kangasta, ohutta joustocollegea. Tykkään kuosista kyllä paljon, vaikka oman sokerihiireilyni olen saanut kuriin viime aikoina :P


Leikeltynä odotti Villikko-haalari (OB 1/13) koossa 62. Jäppinen oli 5kk-neuvolassa pituudeltaan 66cm, joten pelkäsin haalarin olevan jo pieni, mutta mitä vielä: se sopi täydellisesti ja vähän oli kasvunvaraakin. Tämä sävy sai minu viimeinkin tilaamaan sammalpolkua palan (Majapuulta) ja tykkään kokonaisuudesta hirmuisesti!


Toinenkin Villikko oli ommeltavana. Verson puodin ruskea Kannu-joustocollege sai parikseen alkuperäisen vision mukaisesti ruohonvihreän resorin.


Tämäkin on kokoa 62. Huput on kivan näköisiä, mutta epäkäytännöllisyyden vuoksi jätin nämä huputta ja tykkään kyllä mallista kovin. Näitä pitää tehdä lisää, kun ovat niin nopeitakin!


Samistellakin piti... Isoveikalle syntyi kauluksellinen svetari Kärry-hupparin kaavalla (koko 86). Turkoosi resorikin passaa tähän mainiosti!


Neidille on lojunut kaksi vaatetta leikattuna jo tovin ja voi kun niitä onkin odotettu!


Metsolan Pupu Tupuna yhdistyi Verson puodin nappiin. Kaavana on Ines-tunika koossa 116 ja vähän turhan reiluhan tästä tuli. No meneepä ensi talvenakin!

Ja viimeisenä muttei vähimpänä kauan ja hartaasti kaivattu purkka-Maija. "Koska sää äiti ompelet mulle ne pinkit tytöt?!?"


Äitihän ompelee heti, kun joutaa! Tämän mekon nimeä en muista, mutta kaava löytyy Ottobre 4/13:sta muistaakseni. Kiva malli!


Ja kun vauhtiin pääsee, niin lisää vaan tekis mieli! Mistähän sitä leikkoisi lisää haalareita pienimmälle?!


4 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita. Ompelukone onkin surrannut siellä ahkerasti.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania vaatteita ja voi kuinka ahkera olet ollut. Erityistykkäys kannupyllylle <3

    VastaaPoista
  3. Ensimmäistä kertaa näen tuosta kannukankaasta vaatteita. Oon aatellu, että kukahan sitäkin ostaa, aika erikoinen, mutta myönnettävä on että siitä tulee tosi kivoja vaatteita. Ompelemasi paitabodyt näyttävät myös mukavilta, vauva on "puetumman" näköinen, kun helma tulee housujen päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie taas tykästyin kannuihin heti alunpitäen ja kankaan ostin, kun se oli jossain välissä 12e/m. Kutakuinkin tällaiset oli suunnitelmissakin silloin :)

      Poista

Ilahdun kommenteista!