keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Yhteistyössä Verson puoti

Kyllä sitä on kotiäiti aikas täpinöissään, kun saa ehdotuksen pikkuiselta, oman kunnan retroimmalta kangaspuodilta! Kuinka kaikki kävi?

Meillä täällä Pohjois-Pohjanmaalla on vireä virtuaalinen ompeluryhmä, joka toimii Facebookissa. Siellä järjestettiin elokuussa salainen vaatevaihto, johon osallistuin molemmilla lapsilla. Jotenkin naivisti ajattelin, että siinä kait ne kaksi tuntematonta lastakin tulee lahjottua.

Kun sain parini, alkoi vähintäänkin hirvittää. Toinen pari oli 8-vuotias nuori mies, jonka mieltymyksiä olivat pääkallot, maastokuosit ja pari peliä (?), joista en ollut ikinä kuullutkaan. Toinen puolestaan oli Verson Puodin Aek:n neljävuotias poika, jolle äitinsä toivoi skeittihenkistä, coolia, vetoketjullista hupparia. Siis kääks!!! Inhoan vetoketjuja melkein ylikaiken ja molempien parien ajatukset olivat vähintäänkin haastavat toisen koosta puhumattakaan!

Ensiksi mainitulle isommallepojalle ompelin mustan tavallisen hupparin turkoosilla aplikoinnilla, taskuilla ja tehosteilla. Siitä unohdin ottaa kuvan :(

Pienemmälle pojalle alkoi päässä muotoa suht yksinkertainen hupparitakki, johon suunnittelin jujulliset taskut, teret ranglansaumoihin ilmettä antamaan. En muista, mistä ajatus taskuihin tuli. Kenties yhdestä Piikalle tekemästäni mekosta, jossa oli keskellä mahaa ympyrän muotoinen tasku. Tämä kokonaisuus väreillä kikkaillen oli skeittihenkisintä, johon pystyin :D Tilasin mielestäni ruskeaa joustocollaria jostain nettikaupasta (en muista enää mistä) tarkoituksena ommella oranssit tehosteet. Kun kangas tuli vajaata viikkoa ennen deadlineä, paketin sisältä paljastuikin punainen joustocollege. Ei hitsi ja pari muuta vähän rumempaa kirosanaa pääsi suustani! Punainen! Mikä nyt eteen?!


Siitä se idea tuli! Punainen ja turkoosihan ne yhteen soppii! Uskalsin luottaa siihen, että Verson puodin kankaiden keskellä pelmuava poika tykkää varmasti väreistä ja ilmeisesti näin olikin! Vetoketju, tuo vanha vihtahousu, näytti taas "parastaan" eli hermothan siinä meinasi mennä, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin!


Tällainen suunnittelemastani ja ompelemastani hupparista tuli, se lähti matkaan ja oli saajalleen ja hänen perheelleen sen verran mieluinen, että tämä tullaan näkemään jossain muodossa Verson puodin mallistossa keväällä! Vähän kö vau <3 En olisi ikinä osannut kuvitella mitään tällaista!

Ja mitä meille saapui vaihdossa: Piikalle pyörityshame ja Junnulle paita ja potkarit. Suurkiitokset ihanista vaatteista pareilleni!


7 kommenttia:

 1. Onnea Tiina! :) huppari onkin tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Hienoa hienoa!!! Loppu hyvin, kaikki hyvin <3

  VastaaPoista
 3. Hienoa, hienoa!!! Loppu hyvin, kaikki hyvin!!! <3

  VastaaPoista
 4. Onnea hurjasti Verso-yhteistyöstä :) Näin se elämä tökkää välillä ihan sivuraiteelle, mutta matka on sitäkin mielenkiintoisempi!

  VastaaPoista
 5. Ihana huppari ja kauniit värit!!!

  VastaaPoista
 6. Mahtava juttu kerrassaan :) Meillä on kahdessakin neuloshupparissa tuollaiset ympyrätaskut, viime syksynä tein majapuun oranssiin ötökkähuppariin ja toinen ympyrätasku on jo useita vuosia vanha :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!