sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Rosvoja ja poliiseja

Kaikkia kankaita ei viitsi ostaa jemmaan, "jos vaikka joskus tarvii". Useimmiten himotuskin menee ohi, mutta joskus käy näinkin. Lilofantilta tuli joskus viime vuonna rosvo ja poliisi -aiheinen kangas. Se ei millään tapaa silloin iskenyt, vaikkakin mietin, että saattaisihan tuolle joskus olla käyttöä. Nyt se käyttö sitten tuli, kun ystäväperheen poika toivoi synttärilahjaksi jotain poliisijuttua. Apua, mistä nyt saan tuota kangasta! Mutta onneksi on kangashamsterit :) Sain palan, josta jätin tulevaisuudenkin varalle vähän, varmasti lähipiirissämme on muitakin pikkuisia poliisifaneja tulevaisuudessa. • Kangas: kuviotrikoo FB:n kangashamsterit-ryhmästä, raitatrikoo, keltainen resori ja college Ippalasta ja turkoosi resori ehkä Lasten Metsolasta.
 • Kaavat: More Grey ja High-Jump Ottobre 4/2011.
 • Mitä mieltä: Varsinkin housut on hienot!


Saa nähdä, sopiiko setti saajalleen. Pitänee hänen äidilleen sanoa, että muokkauspalvelukin järjestyy. En yleensä tykkää mustasta, mutta näin piristettynä tykkään housuista tosi paljon! Mutta se on kumma, miten noin helposti leikattavan kuviotrikoon voi leikata vinoon...!

Psst! Muista arvonta!

4 kommenttia:

 1. Hieno setti on. Mullakin juuri tämä rosvo ja poliisi leikeltynä odottaa ompeluvuoroaan. Pitänee vissiin tämän kuvan innoittamana tehdä mätsäävät housutkin =)

  VastaaPoista
 2. Tästä tuli kiva setti, meillä ainakin tykättäis!

  VastaaPoista
 3. Mahtavasti toimii pollarit tuon raitakankaan kanssa! Nappiyhdistelmä :)

  VastaaPoista
 4. Hauska kangas! Tuosta voisi olla vaikka vaan raitakin ja näyttäisi mukavalta. Ja raidat sopii erinomaisesti yhteen.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!