lauantai 7. joulukuuta 2013

Tyttöselle tyttömäistä

Sampsukan tyttöset joutuivat tovin odottamaan ennen ompelua. Enpä ole pariin viikkoon ehtinyt ommella pari pakollista juttua ja se onkin kyllä vähän korvennut! Kiitos musiikkiharrastusten, miehen työmenojen ja armottoman väsyn.

Minulla oli suuria vaikeuksia päättää, mitä kankaasta tekisin. Alunperin ajattelin liivimekkoa, johon ompelisin kiinni kuosin tyttöjen tapaan pienen kauluksen. Sitten kankaasta tuli mieleen ihanan pehmoinen kylpy- tai aamutakki, mutta ensiksi mainitulle ei ole tarvetta, enkä usko, että aamutakilla olisi oikein käyttöä. Sitten mietin hupullista mekkoa ja mitähän vielä! Kangas sattui mustan mini-pompom-nauhan viereen ja siitä tuli mieleen, että taidanpa apinoida itseäni ja tehdä Anemone stripesin!

Kangas: Tyttöset-velour Sampsukalta
Kaava: Anemone stripes
Muutokset: Edestä rypytystä vähennetty, helmaa pidennetty ja muotoiltu, hihoja pidennetty ja lisätty kuminauhakujat
Mitäs tykkäät: Tämä on kauniin mallinen!

Ompelu ja visio ei nyt ihan täydellisesti kohdannut. Halusin tästä pussihelmaisen, mutta ei, ei se vaan toiminut. Helma oli kenties liian leveä siihen. Sitten päätin tehdä takaa pitemmän helman. Muotoilu ei mennyt ihan nappiin, mutta on ihan ok! Ompelin samalla myös musta-valkoiset raitaleggingsit ja kun neiti puki yhdistelmän päälleen, olin vähän järkyttynyt. Ajattelin, että tunika meni ihan mönkään, mutta se johtuikin niistä housuista. Liian levoton yhdistelmä.

Tästä kaarrokekauluksesta tuli niin kaunis! Jostain tuli mieleen, että sydännapithan tämä vaatisi, mutta kun ei ollut oikeaa väriä, siirryinkin silityskalvo-osastolle! Söpöä!

Meidän rakas piikamme juhlii huomenna sunnuntaina pari päivää etukäteen neljävuotissynttäreitään!
5 kommenttia:

Ilahdun kommenteista!