tiistai 26. helmikuuta 2013

Hurmurini!

Ufot saivat väistyä, kun Verson puodin ihana hurmuri suorastaan huusi tahtovansa pitkäresoriseksi haalariksi! Ääni oli niin kova, että oli pakko ryhtyä heti toimiin! • Kankaat: joustofrotee Verson puodista, resori Lasten Metsolasta
 • Kaava: oma, koko 68/74, ehkä jopa 80.
 • Muutokset: lisäsin sivusaumoihin saumanvarat, levensin ja pidensin lahjeresoreita jonkin verran, pidensin takaolkaimia ja lisäsin säätönepparin.
 • Mitä mieltä: Tarviiko sanoa? No tykkään! :)
Tämä on edelleen kyllä niin kiva haalarimalli. Pitkäikäinen, mutta ei liian iso päällä. Juniori käyttää nyt ostovaatteissa 74-senttisiä, aika vasta ollaan niihin siirrytty. Luulen, että tämä haalari olisi mennyt jo koossa 68. Se kettuhaalari puolestaan olisi varmasti mennyt jo 62-senttisten kanssa ja on siis nyt aika justiinsa. Vähän vaikea saada tällaisesta ei-seisovasta tyypistä sellaista kuvaa, että haalarin malli kävisi paremmin ilmi.

Minun oma hurmurini <3

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Minä tykkään nuista pitkistä resoreista isommallakin kun on helppo näin talvella laittaa villasukat lahkeiden päälle ja lahje menee hyvin saappaan sisäänkin sitten :)Oranssit resorit piristää tuota kangasta, ootko mistä ostanut tuon sävyistä oranssia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Metsolasta ja se on vähän erisävyistä kuin tuo kankaan oranssi. Miekin tykkäisin Tuulilla pitkäresorisista housuista, mutta se prinsessahan ei housuja käytä kuin pakosta! Leggingsit ja sukkikset kelpaa vaan :)

   Poista
 2. Onpa kaunis ja käytännöllinen!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!