torstai 28. helmikuuta 2013

Lisää kissoja: mi-miau!

Pääsin viimein hakemaan kaveriltani palan Majapuun kissaneulosta. Mielessä oli ollut paljon ideoita: liivimekko eiku huppumekko eiku huppari eiku... Sitten se visio tuli ja kangas ei ehtinyt marinoitua edes yhtä vuorokautta! (Tai no jäi sitä pikku pala tilkkulaatikkoon.) Ufoprojektini vähän nyt kärsi näistä parista visiosta, mutta toisaalta kiva, kun niitä visioita tulee!

Kaavan pohjana on Ines-tunika (ob 6/2009). Jonkin verran muutoksia tein ja ne olen listannut kuvan alle. Pari tuntia ompelukoneen ja saumurin parissa ja tytärtäni lainaten: "Tadaats!"
 • Kankaat: neulos Majapuulta, taskujen trikoo Ippalasta, resorit Pehemiältä (raita) ja Kvk:lta (musta).
 • Kaava: Ines-tunika Ottobre 6/2009
 • Muutokset: Helmaa pidennetty ja vähän levennetty alaspäin, hiha lyhennetty ja levennetty alareunasta ja lisätty kunnon resori sekä kaaritaskut.
 • Mitä mieltä: No tietysti tykkään :) Tästä tuli just eikä melkein semmoinen kuin päässäni kuvittelin!Tässä kuvassa värit ovat lähimpänä oikeaa. Innostuin kokeilemaan kännykän kuvanmuokkausjuttuja. Pitäisi kyllä oikeasti kunnon kameralla ottaa nämä kuvat...

Puhvihihat ovat muutenkin ihanat mutta erityisesti, kun on tällainen tukeva kangas! Ja unelman pehmoistakin tuo on! Takuuvarmasti ihana päällä! Kaapista löytyy parissakin koossa Metsolan musta-valkoraitaiset leggarit, jotka passaavat tähän kuin nenä päähän.Piika kerrankin oikein poseerasi. Yleensä kuvanottoilmeet on kuten keskimmäisessä kuvassa! Nyt onkin koneet viety huoltoon, niin on hyvä lähteä parin pikkuisen puuvillajutun kanssa talvilomareissulle!

Muistakaahan osallistua arvontaan ja hyödyntää Sampsukan postikuluttomuustarjousta!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Tuota kangasta ei taida saada enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on valitettavasti loppuunmyyty :( Kannattaa pistää esim. Kangashamstereihin ostoilmoitus tai seurata myynti-ilmoituksia, jos tätä vielä haluaa. Tätä oli myös vaaleansinisenä ja liilana.

   Poista
 2. Oli suloinen livenäkin :) ja taisi olla käyttäjälleen mieleinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla :) Nuo neulokset on ihanan tuntuisia. Mulla olis tuolla vattua itelleni...

   Poista

Ilahdun kommenteista!