sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Tuparit!

Minulla oli jo kauan ollut tämä Blogger-tili ja nyt viimein sain päähäni alkaa hieman tutustua siihen. Saman tien virisi ajatus siitä, että josko ottaisin kimpsuni ja kampsuni Wordpressistä mukaani ja muuttaisin tänne!

Täytyy vielä katsoa, saisinko vanhat kirjoitukseni roudattua mukanani. Aikaisemmat bloginihan ovat majailleet Vuodatuksessa ja jo mainitussa Wordpressissä.

Muuton kunniaksi pyöräytän pystyyn tuparit ja arvon kuukauden aikana liittyneiden lukijoiden kesken jotakin. Palaan siis asiaan :) Arvonnasta tulee lisätietoja lähiaikoina, vielä ei siis tarvitse huolehtia osallistumisesta!

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kutsusta! Heti kipaisin tutustumaan uuteen blogiisi ja liityin tietenkin lukijaksesikin. Sitten huomasin, että pääsen mukaan arvontaankin. Seurasinhan jo Vuodatuksen blogiasi, samoin Wordpressin ja nyt siis tätäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :) Arvonnasta tulee vielä oma postauksensa viimeistään sunnuntaina!

   Poista
 3. Kun liityn jäseneksi, voit käydä vilkaisemassa myös minun aikaansaannoksiani :-) Niin, ja osallistun arvontaan.... Hah.

  VastaaPoista
 4. Minäkin seuraan menossa mukana, vaikka harvemmin on tullut kommentoituta. Itsekin siirryin muutama kuukausi sitten tänne Bloggeriin. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!