keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Sovituskuvia paitabodystä

Rikotaanpa nettihiljaisuutta samantien sovituskuvilla!


Tässä ensin body sukkisten kanssa. Koko on 68, mutta pyllymittaa voisi ehkä olla himpun verran lisää. Käyttäjä oli pari viikkoa sitten 4kk-neuvolassa vajaa 6kg ja 63cm. (Jestas tuota meidän sohvaa...!)


Kvk:n raitatrikoosta ompelin Little houses -pökät Ottobreen numerosta 1/12. Aika reilu koko, mutta meneepä pitkään. Lahkeen pituus on koosta 74, leveys pienemmästä. Ruskea-valkoiset pöksyt on tarkoitus tehdä myös. Kiva yhdistellä! Tämä kangashan oikeasti huutais pussihousuja pitkin resorein ja Verson puodin raidoitetusti kudotusta joustiksesta, mutta minulla oli kyseistä kangasta enää pieni tilkku. Kiva näinkin!


Tässä näkyy vielä pisarahalkion toteutus. Kuten näkyy, niin ei mikään hullun paksu mötikkä ole! Urospuolen neppari on ihan yksinkertaisessa kantissa.


Ja näin, ympäri mentiin ja siitä se lähtee!

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana vaate tuo paitabody! Harmi vaan ettei meillä enää ole vauvoja. Tuo ruskeapohjainen Onni on kyllä yksi ihanimmista poikien kankaista.

    VastaaPoista
  2. Huikean käytännöllinen vaate tuo paitabody. Aivan harmittaa, että omat "vauvat" kasvaneet tästä vaiheesta pois, muuten näitä olisikin surauteltu oikein urakalla. Ja kyllä Onni-kangas huutaisi kaverikseen pussihousuja :D

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!