tiistai 26. maaliskuuta 2013

Lakujeti tulee!

Sampsukan viimeisin uutuus on hassun hauska Lakujeti. Mikäpäs olisikaan kivempi kangas tällaiselle herkkusuulle :) Heti kankaasta tuli se ideakin: haalari Juniorille, mukaan ripaus salmiakkia ja hiippahupun päähän tietysti tupsu, kuten Lakujetilläkin!

  • Kangas: Lakujeti-joustofrotee Sampsukalta
  • Kaava: Villikko-haalari OB 1/2013
  • Muokkaukset: haaranepparit jätetty pois, vetoketju, huppu, hihan- ja lahkeensuuresorit lisätty, kaava muokattu sivusaumattomaksi. Hupun piirsin summissa ja onnistuin mielestäni hienosti!
  • Mitäs tykkään: Nyt tuli kyllä niin älyttömän kivan mallinen haalari, että! Sopivan kapoinen!  Melkeinpä olisi pitänyt nuo resorit jättää pois lahkeista ja hihansuista, kun haalari on tarkoitus olla kuitenkin juuri nyt sopiva. Katsotaan, jaksanko purkaa. Tupsu on helposti irrotettavissa ja lähteneekin pois. Kunhan huvikseni kokeilin :)Ompelus onnistui kaikin puolin hienosti! Tykkään laittaa kantit vetoketjun molemmin puolin, tulee varmimmin minun taidoillani siisti vetoketju.

Poikakin oli oma iloinen itsensa sovitettaessa, tosin mitään paikallaan olevaa kuvaa ei vesselistä saanut. Kankaan sininen väri on todella kaunis turkoosi, eikä se tässä kuvassa välity ollenkaan oikealla tavalla. Pitää katsoa, saisinko oikealla kameralla vangittua värin paremmin. Tämäkin kangas on Pikkukiisken suunnittelema ja hänen blogissaan on kuva kankaasta, jossa paremmin näkyy kankaan herkullinen väri!7 kommenttia:

Ilahdun kommenteista!