sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Miina ja Manu, osa 1

Äiti: "Miina ja Manu, kaksi kissaa LIHAVAA."
Piika: "Äitii, ei se niin mene!"

Minähän en aikonut ostaa Miinaa ja Manua ollenkaan ja tässä sitä nyt ollaan. Piika on innostunut satulevyistä ja näin ollen meilläkin on seikkaillut aika paljon viime aikoina kaksi ihanaa kissaa. Näitä valmisvaatteitakin on ihasteltu Metsolan liikkeessä ja pyydetty äidiltä mekkoa. Pitihän se sitten ostaa pätkä. Sen verran nafti pätkä tuli otettua, että mekkoon riitti juuri ja juuri ja Juniorille leikattu haalari tulee taas resorilahkein, vaikka olisin halunnut tehdä Mustikka-haalarin.


 • Kankaat: Joustofroteet Lasten Metsolasta ja resori Marimekon tehtaanmyymälästä.
 • Kaava: Kaverilta saatu, jonkin verran muokattu liivimekon kaava (98/104)
 • Muuta: Sävysävyyn leggingsit ovat myös Metsolasta
 • Mitä mieltä: Tuli tosi kiva! Vähän ehkä liikaa tosin laajensin kädenteitä, mutta meneepähän pitkään. Nyt peukut pystyyn, ettei kangas kärsi pesukoneessa.


 Tätä mekkoa on odotettu! "Äiti milloin sinä ompelet minulle tästä mekon!" Nyt on mekko! Esipesin kankaan kahdesti harmaantumisen pelossa ja ihan hyvänä tuo koneesta muistaakseni tuli. Nyt sitten kankaan leikattuani olin katsovinani, että onko tämä sitten kuitenkin vähän levittänyt väriään. Toivottavasti pysyy hyvänä, ettei mene parin tunnin työ hukkaan!

Taskuja tuntuu nyt tulevan kaikkiin vaatteisiin, kun ne ovat niin kivoja. Vielä en sentään Juniorin haalareihin niitä tee, vaikka mieli tekisi. Se olisi kyllä jo vähän hukkaan heitettyä aikaa, kun kaveri pääasiassa makaisi vain taskujensa päällä lattialla :D

4 kommenttia:

 1. Ihana! Nuo taskut ja raitaleggarit on ihan huiput!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko, kivaa tuo kangas :)

  VastaaPoista
 3. Todella suloinen! Hihattomuus on tosi kätsy, niin tällainen vaate menee vaikka kuinka kauan päälle. Jos sinulla jäi kangasta vähääkään, niin olisin kiinnostunut ostamaan, tyyliin rivi tai pari kissoja lapsen paitaan. T: Tanja K

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!