torstai 30. toukokuuta 2013

Omenankukkia

Neuloksista on jotenkin hankala keksiä, mitä niistä tekisi. Tämä turkoosi Majapuun omenankukka-kangas on muhinut syksystä saakka kaapissa. Käsityömessuilla olen nähnyt tästä tehdyt vauvan haalarit, sellaiset varmaan vielä teen Junnulle, mutta täytyihän tästä Piikallekin jotain tehdä!


  • Kangas: Omenankukat (turkoosi Majapuulta ja pinkki vaihdettua), resorit (Lasten Metsola ja Pehemiä/Majapuu)
  • Kaava: Autumn Forest (Ottobre 4/2012)
  • Muokkaukset: Huppua madallettu, KE leikattu auki, etukulmat pyöristetty ja nepit lisätty. Hihansuihin lisätty resorit ja taskut piirretty itse
  • Mitäs tykkäät: <3
Ensin pyörittelin näitä kankaita pöydälläni ja mietin, että voiko näitä nyt yhteen pistää ollenkaan. Onneksi laitoin ja onneksi valitsin keltaisen resorin. Kokonaisuus on nimittäin todella herkullinen! Värit eivät näissä kuvissa pääse oikeuksiinsa! Hihoista olisi saanut tehdä hippasen pidemmät, mutta menee näinkin. Kyllä on kiva :) Viime aikoina vaan tätä ei ole juurikaan tarvittu, kiitos helteiden! Tämä Autumn forest muokkautuu muuten moneen käyttöön ja menee tämmöisenä väljempänä vaatteena koosta 98, vaikka kaava onkin 110 (B-mitoituksella).

Pihalla on muuten nyt ihan oikeita omenankukkia ja niitä näyttäisi tulevan paljon, vaikka puumme ovatkin vasta viime kesänä istutettu suurimmaksi osaksi! Kirsikan kukkia sen sijaan emme vielä tänä keväänä näe.

2 kommenttia:

  1. Minusta neuolekset on materiaalina hyviä aikuisten vaatteisiin. Lapsille just ehkä huppareita.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!