tiistai 25. kesäkuuta 2013

Siiri tykkää Myyrystä

Kun näin Paapiin suunnitteleman Siiri ja Myyry -kankaan, alkoi sisäinen taistelu. Kaikkia ihania kankaita ei tarvitse omistaa! Sitten tuli päähäni mielikuva, jonka takia oli pakko pistää tilaus sisään. Tässä ensin kuva siitä mielikuvasta tai oikeastaan jo toteutuksesta.

Mie tykkään sinusta <3

Tällaiset hempeät ajatukset tulivat mieleeni kuosista. Oli myös selvä, mihin vaatteeseen tämä sopisi, haalariinpa tietysti. Ja mitä sitä hyvää kaavaa vaihtamaan!

Kangas: luomutrikoo (Pehemiä/Majapuu), resori (kvk)
Kaava: Villikko (OB 1/2013)
Muutokset: Saumanvarat jätetty pois ja lahkeensuista kulmat pyöristetty kanttauksen helpottamiseksi
Note to self: Saahan sitä ihmetellä, miten kummassa pääntie pienenee, jos kerran saumanvarat jättää ranglansaumoista pois... :)
Mitäs tykkäät: No mitäs luulet? :)
Tämä kangas on suloisen pehmeää! Toivon todella, ettei se nukkaantuisi käytössä! Miinuspuolena pehmeydestä on näköjään se, että kangas kerää eläinkodin pölyä itseensä ;) Resori jäi kahta senttiä vajaaksi toisesta lahkeensuusta, mutta sain sen paikattua. Tämä oli kyllä nopea tehdä! Ompelukoneen tikki pelaa aplikaatioissa kuin unelma ja kääntäjäkin pelittää hienosti. Olen oppinut säätämään alalangan kireyttä ja sen tekeminen koneessani on onneksi ihanan helppoa. Punainen sydän on tehty Pikkupiltin siirtokuva-arkeilla. En olisi aplikoimalla saanut kuitenkaan tarpeeksi siroa, tosin olisi tuo sydänkin voinut nätimpi olla.

Tässä sitä nyt poseerataan ja maistellaan samalla herkullista mittanauhaa, nami nami!
Haalari on aika hyvän mallinen. Junnu käyttää kokoa 74/80. Tässä on väljyyttä ja kasvunvaraa, mutta ei kuitenkaan liikaa. Menee siis hyvin jo nyt, mutta varmasti myös loppukesästä ja alkusyksystä. Lahkeiden pituus loppunee ensin, mutta niihin on helppo lisätä pitkät resorit. Tällainen trikoohaalari tuo minulle kyllä ensisijaisesti yöpuvut mieleen, mutta koitanpa karistaa tällaiset tyhmät ennakkoasenteet ;)

6 kommenttia:

 1. Voi kun pieni on niin onnellisen suloinen haalarissaan :)

  VastaaPoista
 2. Hieno idea ja toteutus! Kelpaa pienen mittoa :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Kiva idea tuo sydänkupla!:)
  Minä vielä taistelen, että tarvitaanko meillä oikeasti tätä maailman ihaninta kangasta...taidan hävitä, joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 4. Suloinen haalari ja suloinen malli :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!