perjantai 4. lokakuuta 2013

Villikosta on moneksi

Tasaiseen tahtiin pääsen keskustelussa suosittelemaan Villikko-haalarin kaavaa, joka löytyy Ottobreen numerosta 1/13. Tämä on aika varmasti eniten käyttämäni yksittäinen kaava. Aikaisemmin keväällä pistin jo yhden kuvakollaasin, jossa oli neljä erilaista villikkoa, mutta lisää on tullut tehtyä. Koostin yhden yhdeksän kuvan kuvakollaasin, eivätkä kaikki mahtuneet siihenkään!


Tässäpä joukko kaavamuokkauksiani. Siiri ja Myyry on lähimpänä alkuperäistä kaavaa, siinä on jätetty vain saumanvaroja pois. Kuvasta puuttuu vasta bloggaamani puku Majapuun siileistä sekä seuraava yöppärikaksikko.


 • Kankaat: Leijonat hamsuista, kalat (Selia) ja ihana resori (Sampsukka)
 • Kaava: Villikko (Ob 1/13)
 • Muutokset: Haaranepit pois, lahkeisiin resori ja eteen nepparit. Kaloissa ei ole sivusaumoja.
 • Mitäs tykkäät: Kelpo yöpsyjä, mutta en tykkää siitä, että kääntäjä kiristi resoria edestä liikaa :(

Lisäksi bloggaamatta on jäänyt kesällä kuvakollaasin vasemman alanurkan kesähaalari. Siitä pitää laittaa parempi kuva, kun tuosta pikkukuvasta ei selviä, mimmoisesta haalarista on kyse.


 • Kankaat: Molemmat trikoot (Ottobre)
 • Kaava: Villikko (Ob 1/13)
 • Muutokset: Tässäkään ei ole sivu- eikä muistaakseni takasaumaakaan, nappilista menee vinosti ja hihat ja lahkeet on pätkäisty.
 • Mitäs tykkäät: Ihan kiva, meni lahjaksi.

Villikosta on siis todella moneksi! Suunnitteilla on postaus kaavan muokkauksesta ja ompeluohje Sokerihiiri-jumppiksen tyyliin. Jos jumpsuitin kaava pienissä koissa on etsinnässä , niin se on tämä! Paljon parempi kuin Ottobren 4/12-lehdessä ollut, sinällään kiva jumppiskaava.

4 kommenttia:

 1. Nää on edelleen kaikki ihania! Ja yhdyn täysin kaikkiin kehuihin tuota kaavaa koskien, ahkerassa käytössä on täälläkin :)

  VastaaPoista
 2. no nyt on kyllä jo minunkin pakko tuota kaavaa testata kun siitä on nuin moneksi :)
  Tosi nättejä!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä sä oot näppärä, kun oot saanut noin monenlaiseksi muokattua yhtä kaavaa :)! Täytyy kirjastostanlainata toi numero taas, ja piirtää kaavat. Kiva, jos tulee vielä muokkausvinkkiäkin, mulla kun aina tuppaa tulemaan mittavirhettä tms jos jotain alan muokkaamaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppujen lopuksi nuo muutokset ovat tosi pieniä! Eteen lisätty vetoketju/nepparit, pätkäisty jostain kohti lyhyemmäksi, huppu lisätty valmisvaatteesta piirtäen jne. Noin ei isoja vahinkoja synny :)

   Poista

Ilahdun kommenteista!