sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Myssyjä kevääseen

Viimein kevät alkaa olla täällä! Potkupyörä on kaivettu naftaliinista ja samoin kevätkamppeet! Piikan lakki oli mennyt kaapissa pieneksi, joten heti näin hyvän sauman ompelulle. Tällä kertaa päätin kokeilla Tikbumsan lippapipon ompeluohjetta. Kivoja tuli!


  • Kankaat: Yksiväriset trikoot vuorina (Sampsukka), Kioskikisutrikoo (Hannan kangas), avaruustrikoo (Ottobre) ja palomiesneulos (Majapuu, mutta vaihtarina saatu), vanha farkku kovikkeena
  • Kaava: Tikbumsalta ohje, omat mitat summissa.
  • Mitäs tykkäät: Vähän vaatii työstöä tuo pipon muoto. Sinisävyiset pipot kertaalleen aukaisin ja kaventelin paikoin Mutta kivan näköinen! Parhaiten onnistui palomiespipo!
Sinisävyiset pipot ovat kummipojalle ja hänen veljelleen.

Kuvassa näkyykin Piikan ihanan värinen, viime keväänä ostettu vk-haalari. Se menee vielä tämän kevään, kiva niin! Kolmas kausi siis menossa ja värinsä puolesta passaa pikkuveikallekin sitten aikanaan. Ei siis harmita, vaikka ostinkin kerrankin normaalihintaan herkun värin vuoksi. Uudet hanskat ostin nyt haalarin kaveriksi, kun vanhat olivat jääneet pieniksi. Sattui löytymään Anton&Ninasta vielä parit viime kauden väriset. Potkupyöräilyn salat neiti oppi viime syksynä vähän ennen lumentuloa, mutta on erittäin innostunut edelleenkin! Jaksaa käydä meiltä kotoa kaupalla potkien, vaikka pyörä on ollut vain vajaan viikon käytössä!


2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista!